לחץ כאן להכנסת טקסט לחץ כאן להכנסת טקסט לחץ כאן להכנסת טקסט לחץ כאן להכנסת טקסט לחץ כאן להכנסת טקסט לחץ כאן להכנסת טקסט

אודות המבשלה

 בירות ללה מבושלות במבשלת "מוסקו" בכפר זנוח , (ליד בית שמש), במשק 28
 
  • בטרם בישול - גרעיני לתת השעורה והחיטה נגרסים כדי להפיק יותר סוכרים מהעמילנים  שבהם במהלך הבישול.
  • בשלבי  הבישול - מתווסף כשות בהתאם לסוג הבירה - הכשות הינו צמח בעל שמנים ארומטיים הנותן את הארומה המרירה לבירה.
  • בתום מהלך הבישול - לאחר קירורה בעזרת משאבות ומחליף חום, הבירה עוברת למיכלי התסיסה למשך כ 10 ימים, ועם תום תהליך התסיסה  מועברת לתסיסה שניה בבקבוקים או בחביות, במהלך תסיסה זו יתבצע הגיזוז הטבעי בבירה.

טלפון לקניה והזמנת בירות 052-4372717 
ללה - בירת בוטיק ישראלית   |  עגור 350 מכבים  |   052-4372717   |   lela@lelabeer.co.il   |    צור קשר   |   עיצוב גרפי: קנמון   |  הקמת אתרים - Webfocus| כתיבה שיווקית omni-present.co.il
לייבסיטי - בניית אתרים