לחץ כאן להכנסת טקסט לחץ כאן להכנסת טקסט לחץ כאן להכנסת טקסט לחץ כאן להכנסת טקסט לחץ כאן להכנסת טקסט לחץ כאן להכנסת טקסט


















 

כשות (Hops)
הכשות הוא מרכיב מינורי בכמותו בבירה אך משמעותי באיכותו. הוא אחראי למרירות, טעמים וארומות שונים ומספק גם הגנה בקטריאלית.
למרות שהוא בן משפחת הקנביים – כמו מריחואנה – הוא מתנהג באופן שונה לגמרי בגידול וכמובן שבעיבוד ושימוש.
חלק הצמח בו משתמשים הוא הפרחים הניקביים, אך לרוב תראו אותו בצורה של טבליות (Pellets).
סוגי הכישות השונים נבדלים זה מזה במרירות, בארומות ובניחוחות. את המרירות מבטאים באחוזי חומצת אלפא (Alpha Acid),
זהו החומר הנותן את המרירות. ככל שאחוז האלפא גבוה יותר כך יתרום סוג הכישות למרירות בבירה.




 
ללה - בירת בוטיק ישראלית   |  עגור 350 מכבים  |   052-4372717   |   lela@lelabeer.co.il   |    צור קשר   |   עיצוב גרפי: קנמון   |  הקמת אתרים - Webfocus| כתיבה שיווקית omni-present.co.il
לייבסיטי - בניית אתרים